STÖRRE SCEN, MER KULTUR!

Var med och stötta oss när vi bygger en ny scen i trädgården för våra konserter och kulturevenemang. Vi har under fem år haft ett gäng helt otroliga konserter, både i vår källare men även i kvällssolen på vår magiska veranda. Spelningarna på verandan har varit uppskattade och med Lapphem som fond skapar det en svårslagen stämning, men verandan som scen begränsar våra möjligheter att ta emot större band, och andra kulturutövare som behöver mer utrymme.

Tillsammans med Patrik Andersson, arkitekt, snickare och byggnadsingenjör, har vi ritat en scen som ska uppföras i vår trädgård. Det blir närproducerat material, varvat med återbruk, så långt det går. Scenen blir 42 kvadratmeter stor, med väggar och tak som skyddar mot blåst och vind.

Nu kör vi, det blir kul!

Hjälp oss bygga en ny scen!

Större scen och mer kultur I Borkhult Lapphem.

Alla bidrag mottages med stor tacksamhet.


Swisha valfri summa till 123 408 48 02

Skriv din epost-adress i meddelande


För er som vill bidra lite extra:

1 200 sek - Två konsertbiljetter på valfri konsert (Skriv din epost-adress i meddelande och vilken konsert ni önskar gå på.)

5 000 sek - Fria konserter för två personer i två år (Skriv din epost-adress i meddelande.)

10 000 sek - Fria konserter för två personer i två år samt vip-stolar med era namn. (Skriv din epost-adress i meddelande.)


Insamling avslutas 31 maj 2023.


Vill du bidra med byggmaterial, stolar, grus, kablar, arbetskraft, trumset, nubb, gamla fönster, eller har du andra frågor och funderingar? Mejla till kultur@borkhult.se


För större bidrag är kontonumret SEB 5255 10 811 73