Kafé Lapphem

JULBORD I BORKHULT LAPPHEM
DECEMBER 2021

Nu öppnar vi upp för bokning av vårt första julbord! Närproducerat och ekologiskt, precis som vi alltid gör. Dessutom live-musik och ljuvlig julstämning i våra vackra lokaler!

PRIS: 550 kr för vuxna, 390 kr 3-12 år

Det blir två sittningar, en kl 12 och en kl 18.

Datum: 2, 3, 4, 9, 10, 11, 16, 17, 18, 21, 22 dec

Vi tar emot 35 gäster per sittning.

Dryck ingår, vi serverar folköl från Centralbryggeriet i Linköping och alkholholfria drycker från Brunneby. (Obs, ingen försäljning av vin eller sprit)

BOKA genom att mejla till julbord@borkhult.se


ABBONERA KAFÉ LAPPHEM

Det går att hyra Kafé Lapphem, med eller utan fika. Kontakta oss för bokning och prisförfrågan.

Mejla till info@borkhult.se

ADVENTSKAFÉ I LAPPHEM 2021

28 nov och 5, 12, 19 dec.

Kl 11-16

Kafé Lapphem öppnar upp för adventskafé under fyra söndagar! Det blir saffransvåfflor, jultallrik, enebärsdricka och en massa goa grejer så det står härliga till!

Liten julmarknad med hantverk från Östergötland kommer också att finnas.MAT OCH DRYCK

Allt vi serverar är ekologiskt, närproducerat och hållbart i möjligaste mån.

Våra nygräddade våfflor är enligt ryktet godast i Sverige! Vi har även matigare rätter och fikabröd. Lite beroende på säsong och kockens humör. Oavsett så är det alltid mycket mycket gott.

Vi är stolta medlemmar i föreningen Östgötamat och de flesta matproducenter vi samarbetar med är medlemmar i denna flitiga och ambitiösa förening.

Vi bakar på mjöl från Herrsäter och är flitiga användare av de flesta av deras fantastiska produkter, såsom marmeladerna, salladsosten och för att inte tala om deras smått magiska hårdost Sandö! Vilt köper vi fördet mesta från från HC vilt. Och så har vi förstås tunnbröd från bästa Ulla Friberg i Gävbo Bakstra. 

Till den törstiga har vi kolsyrat borkhultsvatten, äpplemust och andra goda drycker från Brunneby eller en närproducerad iskall folköl från Centralbryggeriet i Linköping.